Beste Papboeren en papboerinnekes,

Welkom op de site van BC We Zen Wir De Leste

Komend jaar rijden wij de optochten van roosendaal, halsteren, hoogerheide en wouw.

Geschiedenis

De geschiedenis van de bouwclub begint 13 jaar geleden toen er, vanuit een groepje vrienden, besloten werd om mee te doen aan carnavalsoptochten. In de eerste 2 jaren was dit nog met een loopgroep. Hierna werd aan optochten deelgenomen met een steeds groter wordende wagen. 2013 wordt voor de bouwclub het 11e jaar dat de bouwclub in de categorie ‘grote wagens’ meerijdt in diverse optochten. Komend jaar zijn de optochten van Wouwse Plantage, Roosendaal, Hoogerheide en natuurlijk Wouw in de agenda opgenomen.

Prestaties
Over de prestaties in ons kort verleden kunnen er enkele hoogtepunten worden genoemd. Meerdere malen zijn wij in de uitslag bovenin te vinden geweest. Waaronder diverse 1e prijzen in Roosendaal en Wouw (2011+2012).
Ook het ontvangen van een replica van de ‘Peer Pap’ voor het 3x achter elkaar winnen van deze prijs, is een eervolle vermelding waard. Om meteen maar een misverstand uit de wereld te helpen: onze naam slaat niet op onze prestaties maar op het niet willen stoppen met feesten! Als iedereen al vertrokken is: we zen wir de leste!

De bouwclub nu
Inmiddels is de bouwclub uitgegroeid tot een groep van 30 enthousiaste mensen. Dat lijkt misschien niet erg veel, maar iedereen werkt vol overgave mee aan de totstandkoming van de wagen. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die de bouwclub een warm hart toedragen en ons helpen bij de bouw van de wagen. Deze mensen willen wij enorm bedanken voor al hun steun en toeverlaat.

Sponsoring
Zonder sponsoring is de toekomst van de bouwclub zeer somber. De bouwclub is dan ook op zoek naar nieuwe sponsors die ons financieel of middels andere middelen een warm hart willen toe dragen om er zo voor te zorgen dat wij, ook de komende jaren, weer een wagen uit Paplaand kunnen laten vertegenwoordigen in de diverse optochten in de regio. Daarnaast willen wij de huidige sponsoren vanuit deze plaats bedanken voor hun bijdrage. Geïnteresseerden of voor vrijblijvende informatie kan contact worden opgenomen met een van onderstaande contactpersonen.

Als laatste wensen wij, vanuit onze bouwloods een zeer leutig carnaval toe en hopelijk tot binnenkort bij een van de vele optochten in de regio. Het kan zijn dat door het lezen van dit leesvoer interesse is gewekt om een keertje te komen kijken bij de bouwloods, gelegen aan de De Kuisel 23 in Roosendaal. Meer informatie over de bouwclub is te vinden onder de verschillende menu's op de website.

Ons motto: !Wij doen het licht wel uit!